Innlandet Recoveryskole vår 2023

Aktuelt Hedmarken

Flere steder i landet etableres det recoveryskoler, etter modell fra England. I innlandet er vi i gang med å etablere Innlandet Recoveryskole, og har samlet vårens seminarer, kurs, temakvelder osv. i en brosjyre. Målet er å få kunnskap for å nå egne mål om bedring og en meningsfylt tilværelse. Recovery kan på på norsk oversettes … les mer.

Velkommen til Budor 2023

Aktuelt Hedmarken

Velkommen til kulturnettverkets årlige dager på Budor :-) I år blir det fire fredager i løpet av sesongen, med mulighet for både langrenn, alpint og kjelke, grilling og sosialt samvær i vinterskjønne omgivelser. Klikk her for invitasjonen :-)

Bli med på historisk vandring 08.03.23

Aktuelt Hedmarken

Vi markerer kvinnedagen med å invitere til historisk vandring i Hamar for å lære mer om Hamars historiske kvinner. Oppmøte: Strandgateparken Hamar onsdag 08.03.23 kl. 11.00. Turen tar ca. minutter, og avsluttes med kaffe og boller på Sagatun. Arrangør: Sagatun Brukerstyrt Senter og Blaarud, SI Sanderud. Ingen påmelding, bare møt opp! Velkommen! Klikk her for … les mer.

Velkommen til seminar 18.01.2023

Aktuelt Hedmarken

Vi ønsker velkommen til neste Kulturnettverksseminar 18. januar 2023 kl. 11-14 i Løten Kino. Foredragsholdere: Karoline Amb, artist og forfatter, og Tor- Arne Isene, sykehusprest. Tema: sorgen over det tapte/ det vi ikke har/ ting som ikke ble som tenkt. Karoline tar utgangspunkt i boka si om kjærlighetssorg, og forteller hvordan hun kom seg gjennom/ … les mer.

Bli med på seminar 21.11.22: Mitt liv og følelsene mine

Aktuelt Hedmarken

Vi gleder oss over å kunne invitere til nytt seminar i Kulturnettverket. Denne gangen er tema: mitt liv og følelsene mine Følelser er hukommelse, og de binder sammen minner, tanker og kroppslige reaksjoner. Foredragsholder er Gry Stålsett, psykolog som jobber på Modum Bad. Hun vil snakke om hvordan vi gjennom bevissthet om hvordan følelsene fargelegger … les mer.