Kalender vår 2024

Aktiviteter Aktuelt Hedmarken I regi av Kulturnettverket Hedmarken

Her kommer en oversikt over aktiviteter og arrangementer som er planlagt våren 2024. Disse er et samarbeid mellom Sanderud, kommunene på Hedmarken og Sagatun Recovery, og er for deltagere som har kontakt med en av disse instansene. Arrangementer: 15.03 og 03.04: Ski og aking på Budor 07.05: Friluftsdag på Hamar 24.05: Aktivitetsdag på Stange 29.05: … les mer.

Velkommen til Budor 2024

Aktuelt Hedmarken Internt på SIHF Sanderud

Velkommen til kulturnettverkets årlige dager på Budor :-) I år blir det fire fredager i løpet av sesongen, med mulighet for både langrenn, alpint og kjelke, grilling og sosialt samvær i vinterskjønne omgivelser. Klikk her for invitasjon 2024 :-)

Innlandet Recoveryskole vår 2024

Aktuelt Hedmarken

Recovery kan på på norsk oversettes til «bedringsprosess» eller «å komme seg». Flere steder i Norge etableres det recoveryskoler, etter modell fra England. Målet er å få kunnskap og erfaring for å nå egne mål om bedring og en meningsfylt tilværelse. For Innlandet har vi samlet seminarer, kurs, temakvelder osv. for våren 2024 i en … les mer.

Skriveverksted på Blaarud vår 2024

Aktiviteter Aktuelt Hedmarken I regi av Kulturnettverket Hedmarken Internt på SIHF Sanderud

Vi inviterer til skriveverksted med forfatter Kjersti B. Senderud en gang per måned på Blaarud. Tilbudet er for alle som skriver eller ønsker å starte med skriving. Du trenger ingen forkunnskaper for å delta. Det er en fast gruppe du kan delta på over tid. Påmelding på forhånd til Blaarud, tlf. 47900675 / 90759888. Mandag   … les mer.

Julearrangementer 2023

Aktuelt

Vi inviterer til flere arrangementer med julestemning og mange gøyale aktiviteter før jul: 1. desember: friluftsdag på Haverbekkvika, Løten 8. desember: jul i kaffegata, Flisa 11. desember: Kanefart med servering på Gåsbu Klikk på arrangementet for mer informasjon. Ta kontakt med din kommune/ enhet for påmelding.

Blaarud møteplass og kulturstue

Aktiviteter Aktuelt I regi av Kulturnettverket Hedmarken Internt på SIHF Sanderud

Velkommen til Blaarud! Huset finner du på en høyde i utkanten av Sanderud. Åpningstider: Mandag: kl. 12-15 Tirsdag: kl. 14-19.30. Onsdag: kl. 12-15 Torsdag: kl. 14-19.30. Fredag: kl. 11- 14.30 (kun like uker) Her er det kafè, pcer med internett, bibliotek, rom for kreative aktiviteter og koselig stue med dagens aviser og mulighet for en prat. I stabburet … les mer.

Bli med på seminar 03.10.23. Tema: friluftsliv

Aktuelt Hedmarken

Velkommen til Kulturnettverksseminar på Hamar teater 3. oktober kl. 10-14. Tema denne gangen er; Hvordan bruke natur og friluftsliv for å få en bedre hverdag? Klikk her for invitasjon :-) Påmelding til Line; line.merete.libak@sykehuset-innlandet.no