Blaarud møteplass og kulturstue

Velkommen til Blaarud!

Huset finner du på en høyde i utkanten av Sanderud.

Åpningstider:

Mandag: kl. 12-15

Tirsdag: kl. 14-19.30.

Onsdag: kl. 12-15

Torsdag: kl. 14-19.30.

Fredag: kl. 11- 14.30 (kun like uker)

Her er det kafè, pcer med internett, bibliotek, rom for kreative aktiviteter og koselig stue med dagens aviser og mulighet for en prat. I stabburet finner du musikkrommet «Mikken».

Blaarud tar også imot deg som ønsker å prøve deg i arbeid noen timer i uka.

Faste grupper og aktiviteter:

Skriveverksted:

På Blaarud er det skriveverksted med forfatter Kjersti B. Senderud en gang per måned. Alle som skriver eller har lyst til å begynne å skrive kan komme og få veiledning. Ingen forkunnskaper kreves. Ta kontakt med Blaarud for påmelding.

Lyttegruppe:

På Mikken (musikkrommet i stabburet) kan du delta på lyttegruppe onsdager kl. 16-17, ledet av musikkterapeut. Ingen påmelding, bare kom :-)

JAM:

På Mikken arrangeres det jam på torsdager kl. 17.15- 18.45,  ledet av musikkterapeut. Alle som vil prøve å spille er velkomne. Kreves ingen forkunnskaper. Ingen påmelding.

Kreativ aktivitet:

Hver tirsdag kl. 17-19. Her kan du bli med å utfordre kreativiteten din og prosessen med å skape/ lage noe. Ingen påmelding, ledet av kunstterapeut.

Kvalifiseringsprogram:

Blaarud kan ta imot deg som ønsker å ha fast arbeidspraksis. Oppgaver og arbeidstid avtales.

Andre arrangementer:

Jevnlig arrangeres det konserter, kunstutstillinger, ulike kurs, loppemarked, juleverksted. Blaarud er også startpunkt for turstier som går langs Svartelva, jordene og skogen rundt Sanderud.

facebook

Blaarud er på facebook