Lillehammer er ute med nye brosjyrer

Her er det mange gode og varierte tilbud!

Meningsfylt fritid våren 2021

Del en Kulturopplevelse våren 2021

Brosjyrene har en oversikt over ulike tilrettelagte kultur- og fritidstilbud samt lavterskeltilbud i kommunen.

Noen kurs er gratis, noen koster en egenandel. Informasjon om antall plasser, pris, sted og tid finnes under overskriftene for de ulike tilbudene. Påmelding til lavterskelkurs i korsang, nybegynnerkurs i gitarspill, malekurs og til Del en kulturopplevelse til Anne Brit Lee, Kultur og fritid  på telefon 611 01 155 eller  e-post:  anne.brit.lee@lillehammer.kommune.no.

Merk at tilbudene er presentert med utgangspunkt i at situasjonen i samfunnet har normalisert seg, og at koronapandemien er under kontroll. Tilbudet kan bli endret, avhengig av smittesituasjonen i samfunnet og hvilke restriksjoner som gjelder til enhver tid. Ta kontakt med Anne Brit Lee om dere er usikker på hva som gjelder. 

Det tilbys bl.a. gratis trening på Spenst hver mandag fra kl. 13.00—14.00. Her er kan man trene en halv time spinning og en halv time med styrketrening. Hver torsdag formiddag kan man også være med turgruppa på lette turer i nærområdet. Dette tilbudet er også gratis. Her blir det lagt opp til flotte turer i skog og fjell med innlagt bålkos og kaffe. Anbefales på det varmeste!

Ellers tilbyr både Havang Brukerstyrt senter, Lillehammer Frivilligsentral og Frisklivssentralen mange fine aktiviteter man kan delta på. Sjekk facebook-sidene eller hjemmesidene deres.

Våren 2021, tilbys bl.a. følgende kurs i regi av Kultur og fritid:

  • Nytt våren 2021: Nybegynnerkurs i gitarspill med Ole Gunnar Nagelsett. Gitarer kan lånes på BUA. Kurssted: Meirerigården midt i byen.
  • Lavterskelkurs i korsang (koret har fått navnet Entré) fortsetter med instruktørene Tone Løvik og Øivind Pedersen, for de som har lyst å synge, men som kanskje ikke tror de kan? Vi har arrangert dette kurset i fem år nå, og det er veldig populært.
  • ”Del en Kulturopplevelse” for de som er interessert i kunst og kultur. Man møtes én gang i måneden og får omvisning på en kulturinstitusjon i Lillehammer og omegn eller deltar på festival, konsert, kino o.l. Fast gruppeleder er med hver gang.
  • Et spennende malekurs med kunstneren Bodil von Schantz. Kurset arrangeres sentralt i byen på Havang. Et samarbeid mellom Havang og Kultur og fritid.