Kulturnettverkets høsttur til Skei 8. – 9. september 2021

 

8. – 9. september inviterer Kulturnettverket til høsttur med overnatting på Thon Hotel Skeikampen. Mer enn noen gang fokuserer vi på å være ute og i aktivitet. Vi skal etterleve smittevernråd så godt vi kan, og det ber vi også alle deltakere om å være forberedt på. All deltakelse er selvsagt på eget ansvar.

Oppmøtestedet på onsdag den 8/9 er FAGERHØI. Det ligger inne i Peer Gyntvegen. Turen organiseres med tilbud om busstransport fra Toten/Gjøvik og fra Lillehammer.

Minner om at dette er en tur for de som liker og har forberedt seg på å gå litt lengre turer i fjellterreng. Vi går ikke fort, tar godt med pauser, men vi er ute på tur i flere timer. Målet den første dagen er at vi starter ved Fagerhøi, går ca. 3,5 km på Peer Gynt-stien til en bålcamp med et lengre stopp (og muligheter for å gå 2,5 km ekstra en vei til Gråkampen). Deretter er det ca. 2,5 km (fra campen) ned til veien igjen i Dørdalen. Altså en tur på til sammen 6 (korteste) eller 10 km (lengste oppom toppen). Med forbehold om endringer – det gjøres en siste befaring før vi bestemmer oss for helt endelig rute.

Husk å gi beskjed om matallergi og evt. vaksine når du melder deg på.

Vi gleder oss til turer i fjellet – ta kontakt dersom dere lurer på noe!

Bli med oss!

Se invitasjon og informasjon om turen her:Invitasjon Skei 2021

Se smittevernplaner her:

Smittevernplan for busskjøring i regi Kulturnettverket med hensyn til koronavirus

Smittevernplan for aktivitetsdager i regi Kulturnettverket med hensyn til koronavirus