Brosjyre for Sør-Gudbrandsdal 2022

Aktiviteter Sør- Gudbrandsdal

Følg ofte med på denne hjemmesiden for å få med deg informasjon om tilbud i Kulturnettverket. I tillegg til aktivitetene som står i programmet, kommer det her detaljert informasjon om tilbudene. Det kommer også tilbud om konserter, quiz og andre aktiviteter. Bli med oss! Se program for 2022 her: Brosjyre SG 2022

Avtaler med skisentre 2021/2022

Aktiviteter Aktuelt

Kulturnettverket har gode avtaler med Sjusjøen og Skeikampen. Gjør dere kjent med avtalene før dere bestiller. Det jobbes med å få på plass den som gjelder Hafjell (legges ut her så fort den er klar). Nå håper vi bare på masse snø slik at det blir fine dager i bakken :) SJUSJØEN: Rabattavtale Sjusjøen 2021-2022 … les mer.

Velkommen til konsert

Aktuelt

Velkommen til konsert med Aurora Heimdal i Salen på SI Reinsvoll mandag 29. november 2021. Aurora gjorde stor suksess i årets Sommerslagere og er en artist med wow-faktor! Arrangementet starter med å by på pizza kl. 18.00. Arrangementet er gratis og alkoholfritt. Se invitasjon her: Konsert med Aurora 2021

Kulturnettverkstrening inne på TTGjøvik

Aktuelt

Fra og med fredag den 22. oktober blir det fast trening inne igjen på TTgjøvik kl. 13 – 14. Vi ønsker nye og gamle deltakere VELKOMMEN! Les infoskrivet om treningen her: Infoskriv om KN-trening Gjøvik høsten 2021 Riktig god økt!  

Golfgruppa starter innendørssesongen

Aktuelt

Fra og med onsdag den 20. oktober blir det trening i simulatorer inne på Raufoss golfsenter kl. 11-13 for gruppe 1. Denne er for tiden fullbooket (8 plasser). Gruppe 2 trener fredager kl. 12-14. Tilbudet er et samarbeid mellom Golf som terapi, Kulturnettverket og Gjøvik og Toten Golfklubb. Lyst til å prøve? For mer informasjon … les mer.

INNEBANDYGRUPPE f.o.m 19. oktober

Aktuelt

Hver tirsdag kl. 17:30 – 19:30 blir det trening med Kulturnettverkets innebandygruppe i salen i Aktivitetshuset på Sykehuset Innlandet Reinsvoll. Oppstart er tirsdag den 19/10 i uke 42. Tommy Aasmundsen er trener og leder aktiviteten med gode oppvarmingsøvelser før kampspill. Her er det bare å bli med – enten du har spilt før eller aldri … les mer.

Høsttur til Hornskleiva 21. oktober

Aktiviteter Aktuelt Gjøvik, Land, Toten SI Reinsvoll Sør-Gudbrandsdalen Vest Oppland

Hornskleiva – Høkleberget er en tur på historiske stier i Søndre Land kommune. 21. oktober inviterer Kulturnettverket på tur. Terrenget er bratt, men belønningen på toppen er fantastisk utsikt. Påmelding innen 19. oktober. Alle ordner skyss selv, og tar med niste og drikke. Se invitasjon, påmeldingsinfo og veibeskrivelse her: Invitasjon Hornskleiva

UTSATT quiz i Salen på SI Reinsvoll

Aktiviteter Aktuelt SI Reinsvoll Sør-Gudbrandsdalen Vest Oppland

Quizen på Reinsvoll må dessverre utsettes til senere. Vi kommer tilbake med nytt tidspunkt. Kulturnettverket ønsker velkommen til spennende og hyggelig quiz i Salen på SI Reinsvoll torsdag 21. oktober kl. 17.30. Kveldens quiz-master: Svein Erik Gransjøen Vær gjerne ute i god tid – vi starter presis 17.30. Påmelding innen 19. oktober. Se invitasjon her: … les mer.