Meningsfylt fritid høsten 2021

Aktuelt

I Meningsfylt fritid-brosjyren er det en oversikt over tilrettelagte kultur- og fritidstilbud og kurs (åpne for alle) og andre lavterskeltilbud i Lillehammer kommune. Meningsfylt høsten 2021 Del en kulturopplevelse, er et veldig hyggelig tilbud til en hyggelig pris for de som er interessert i kunst/kultur, og som ikke vil gå alene. Del en Kulturopplevelse høsten … les mer.

SOMMERINFO alle grupper

Aktuelt

Kulturnettverkstreningen i Vestre Toten på Toten treningssenter Raufoss tirsdager kl. 13 – 14 er feriestengt i uke 29 – 32. Vi starter opp igjen tirsdag den 17. august og har som vanlig ½ time spinning og ½ time styrke inne på senteret. Kulturnettverkstreningen fredager kl. 13-14 i Gjøvik er feriestengt uke 27 – 31. Gruppa … les mer.

Velkommen til VANNSPRUTDAG på Kapp

Aktuelt

Sett av torsdag 19. august til Vannsprutdag på Hekshusstranda på Kapp i Østre Toten. Da blir det Vannsprut på Mjøsa med Sigbjørn Sørlig og Friskus IL. Vi vil selvsagt ta hensyn til smittevernregler og anbefalinger fra myndighetene på gjeldende tidspunkt. I år, som i fjor, vil det være 4 store griller som kontinuerlig er varme … les mer.

Kulturnettverkets golfgruppe

Aktuelt

Golfgruppa er i gang med trening utendørs på Sillongen i Vestre Toten, og her er det er plass til flere. Lyst til å prøve? Ta kontakt og meld deg på. Se her for nærmere info: Invitasjon til golfgruppe 2021

Kanotur til Fjorda 23. – 24. juni

Aktiviteter Aktuelt

Kulturnettverket har igjen gleden av å invitere til kanotur med overnatting på Fjorda – ei vakker naturperle på Gran Vestås mellom Sperillen og Randsfjorden. Området er spesielt ved at mange vann er bundet sammen av trange sund og smale fjorder. Dette gjør området supert for padling og friluftsliv med telt og sovepose. Se vedlagte invitasjon … les mer.

Skumsjødagene 2021

Aktiviteter Aktuelt Gjøvik, Land, Toten SI Reinsvoll

Endelig er vi i gang igjen! Etter mange avlysninger og alternative aktivitetsdager, kunne Kulturnettverket igjen gjennomføre Skumsjødager 16. og 17. juni. Tilbud om fiske, kanopadling, miniorientering og turer i Åsen trakk mange til området ved Osbakken. Deilig mat og kaffe ved bålet løftet stemningen og fokuset på smart og sunt kosthold. Vi gleder oss til … les mer.

KULTURNETTVERKSTRENING UKE 24 RAUFOSS OG GJØVIK

Aktuelt

Tirsdag den 14/6 er det spinning og styrke inne på Toten Treningssenter Raufoss kl. 13 – 14. Viktig at du møter opp helt frisk på trening. VELKOMMEN! 🚴‍♀️   Fredag den 18/6 er det gåtur på Gjøvik med oppmøte på taket til Toten Treningssenter kl. 13. Patricia blir med når hun har mulighet og viser … les mer.

Norge på langs på sykkel

Aktiviteter Aktuelt

Psykisk helse- og rustjenesten i Østre Toten kommune skal i samarbeid med Kulturnettverket sykle Norge på langs i sommer. Det ligger an til å bli en helt spektakulær sykkeltur med mulighet til å samle unike opplevelser og minner for livet! Forberedelse er nå i gang, og vi håper at alle som kunne ha lyst til … les mer.

Liker du å synge?

Aktiviteter Aktuelt Gjøvik, Land, Toten SI Reinsvoll Vest Oppland

Allsangkoret starter opp igjen så snart smittesituasjonen tillater det. Øvelsene foregår på Byscena Bedehuset i Gjøvik onsdager kl. 15.00 – 17.00. Koret er et samarbeid mellom Gjøvik kommune, Mental Helse Gjøvik, DPS v/Musikkterapeutene i FACT-teamene og Kulturnettverket Innlandet. Nærmere informasjon: Musikkterapeut Ola Mo, 468 47 729. Påmelding til Solvor Sandmark, 469 11 598.

GOLFDAGEN 20. mai

Aktuelt Gjøvik, Land, Toten SI Reinsvoll

Det ble en aktiv dag med mye golf på banen ved Sillongen og Toten Hotell torsdag den 20. mai. Dagen var et samarbeid med Gjøvik og Toten Golfklubb og Golf som terapi. Kulturnettverket  har golfgruppe som går kontinuerlig hver uke. Alle kan golfe – bli med oss!