GOD HELG! – og hva som skjer neste uke

(klikk på «GOD HELG» for å lese alt!!!)

Kulturnettverket ønsker deg en god helg!

Foredrag: Straks blir det sendt ut invitasjon til en inspirasjonsdag med foredragsholder Torbjørn Lundquist 23. november kl 11- 14 på Rådhuset i Hamar. Foredraget er åpent for alle, og er gratis! Følg med, invitasjon med mer informasjon er rett rundt hjørnet.

Kulturkveld: Minner også om kulturkveld for alle på Ilseng samfunnshus onsdag 28.oktober 2015 kl.18.00 – 21.00. Les hele invitasjonen her

Treningstilbud på Espern: Motivasjonskampanjen er godt i gang. Den varer helt fram til 9. desember, så det er fortsatt mange muligheter til å slenge seg med her. Alle som har registrert seg er med i trekningen om premier.

Klatring: Førstkommende onsdag, 28.10.15, er Håkon (instruktør på Espern) i klatreveggen for å sikre den som ønsker å klatre. Du trenger ikke ha prøvd det før.

Se oversikt over hele treningstilbudet her. For mer informasjon, ta kontakt med Line; 91637451.

Golf på Atlungstad: Når det gjelder golf på Atlungstad på tirsdager ble utesesongen avsluttet denne uka. Men du kan dra dit på egenhånd og benytte korthullsbana og driving rangen. 17. November kl 11-13 starter vi opp inne, vi spiller da på 2 golfsimulatorer inne på Espern. Gjelder hver tirsdag gjennom hele vinteren. Du trenger ingen forhåndskunnskaper, her er det plass til både nybegynnere og de som har spilt en stund. For mer informasjon, ta kontakt med Edel; 90984363.

Golf i Sør- Hedmark: Har også avsluttet utesesongen og fortsetter inne i golfsimulator på Hvam. Gratis minibuss til og fra, men her må du melde deg på for å få plass. Første spilling allerede 22. oktober, så annenhver torsdag framover. Les mer her!