Fagdag om bevegelse og kosthold

Fagdagen er åpen for alle som ønsker å være med :-)

Som folkehelsenettverk i psykisk helse- og rusarbeid, inviterer Kulturnettverket i Oppland  til fagdag om

BEVEGELSE OG KOSTHOLD

Seminaret holdes i Salen på Reinsvoll 18. februar kl. 08.30 – 15.15 og koster 500,- inkludert lunsj.

Kjent folkehelseentusiast, Ine Wigernæs fra Valdres leder dagen og holder innlegg om fornuftig koshold med utgangspunkt i utfordringen: «Når og hvorfor ble det hverdagslige omkring mat og bevegelse så komplisert?»

Marco Elsafadi

Marco har gjort en viktig innsats for vanskeligstilt ungdom med rusproblematikk og skoleskulk. Marco er opptatt av samspillet mellom mennesker for å oppnå trivsel og mestring. Han engasjerer og berører med sin reflekterte, lune og varme formidlerstil. På seminaret 18. februar vil han snakke om betydningen av nettverk, om motivasjon og om trivsel.

Kulturnettverket i Oppland bidrar til ny forskning om fyskisk aktivitet i psykisk helsearbeid. Forskningen utføres av stipendiat Anders Farholm og professor Marit Sørensen fra Norges Idrettshøgskole. Begge kommer til seminaret for å fortelle om resultater fra sitt arbeid.

Og som viktig støttespiller i Kulturnettverksarbeidet, kommer Ane Bjørnsgaard fra Folkehelseavdelingen i Oppland Fylkeskommune. Lars Ove og Mona ønsker velkommen, og presenterer Kulturnettverket.

NB: Det bli utelunsj! Husk sko og klær etter vær og føre!

Les hele invitasjonen her.

Vi håper på fullt hus! Bindende påmelding til: www.sykehuset-innlandet.no/aktuelt/aktiviteter