Bli med på seminar 21.11.22: Mitt liv og følelsene mine

Aktiviteter Aktuelt Hedmarken I regi av Kulturnettverket Hedmarken Internt på SIHF Sanderud

Vi gleder oss over å kunne invitere til nytt seminar i Kulturnettverket. Denne gangen er tema: mitt liv og følelsene mine Følelser er hukommelse, og de binder sammen minner, tanker og kroppslige reaksjoner. Foredragsholder er Gry Stålsett, psykolog som jobber på Modum Bad. Hun vil snakke om hvordan vi gjennom bevissthet om hvordan følelsene fargelegger … les mer.

Kanodag på Kynna 08.09.22

Aktuelt Hedmarken

Våler inviterer til kanodag på Kynna, Finnskogen. Det blir også natursti, hesteskokasting og andre utespill, grilling og sosialt samvær. Ta kontakt med din kommune/ enhet for mer informasjon/ påmelding. Klikk her for invitasjonen:-)

Aktivitetskalender Kulturnettverket

Aktiviteter Aktuelt Hedmarken I regi av Kulturnettverket Hedmarken

Vi er så smått i gang med å utarbeide en kalender for høsten 2022. Her finner du oversikt over de planlagte aktivitetene til Kulturnettverket, både de som foregår ukentlig og de arrangementene vi har. Det vil komme flere arrangementer snart. Følg med :-) Klikk her for kalenderen Egne invitasjoner/ infoplakater lages for alle aktivitetene/ arrangementene.

Tjuvholmen 29.06.22

Aktuelt Hedmarken

Bli med til Tjuvholmen 29. juni kl. 11-14. Her blir det både RIB, kano, kajakk, diverse spill, jordbær og sosial samling. Klikk her for invitasjon :-)

Badeandløp 23.05.22- BLI MED :-)

Aktuelt Hedmarken

Vi gjentar suksessen fra før pandemien og inviterer til badeandløp 23. mai kl. 11-14 100 ender skal konkurrere. Vil du kjøpe lodd på en av dem? Kl. 11-11.30: salg av lodd på badeender. Kr. 20,- per and. Kl. 12: start. Vi slipper badeendene ut i elva. Kl. 13: premieutdeling og sosial samling i gapahuken. Sted; … les mer.

Friluftsdag 10.05.22

Aktuelt Hedmarken

Vi inviterer til en hyggelig utedag 10.05. 2022 kl. 11.30-14.00 på Naturens hus i Aluvegen 42, 2319 Hamar. Det blir ulike aktiviteter: natursti, gåtur, grilling av laksepakke. Vi serverer også juice, kaffe/te. Tilbudet er gratis. Ta med sitte underlag, og klær etter vær. Påmelding innen 3. mai til Anita på SMS eller ring: 95414185. Hilsen … les mer.

Siste Budordag blir 08.04.22

Aktuelt Hedmarken

Velkommen til kulturnettverkets årlige dager på Budor :-) I år blir det fire fredager i løpet av sesongen, med mulighet for både langrenn, alpint og kjelke. Vi følger gjeldende smittevernregler.  Ta kontakt med arrangør når dere kommer for informasjon. Klikk her for invitasjon :-)