Innlandet Recoveryskole vår 2024

Aktuelt Hedmarken

Recovery kan på på norsk oversettes til «bedringsprosess» eller «å komme seg». Flere steder i Norge etableres det recoveryskoler, etter modell fra England. Målet er å få kunnskap og erfaring for å nå egne mål om bedring og en meningsfylt tilværelse. For Innlandet har vi samlet seminarer, kurs, temakvelder osv. for våren 2024 i en … les mer.

Skriveverksted på Blaarud vår 2024

Aktiviteter Aktuelt Hedmarken I regi av Kulturnettverket Hedmarken Internt på SIHF Sanderud

Vi inviterer til skriveverksted med forfatter Kjersti B. Senderud en gang per måned på Blaarud. Tilbudet er for alle som skriver eller ønsker å starte med skriving. Du trenger ingen forkunnskaper for å delta. Det er en fast gruppe du kan delta på over tid. Påmelding på forhånd til Blaarud, tlf. 47900675 / 90759888. Mandag   … les mer.

Julearrangementer 2023

Aktuelt

Vi inviterer til flere arrangementer med julestemning og mange gøyale aktiviteter før jul: 1. desember: friluftsdag på Haverbekkvika, Løten 8. desember: jul i kaffegata, Flisa 11. desember: Kanefart med servering på Gåsbu Klikk på arrangementet for mer informasjon. Ta kontakt med din kommune/ enhet for påmelding.

Blaarud møteplass og kulturstue

Aktiviteter Aktuelt I regi av Kulturnettverket Hedmarken Internt på SIHF Sanderud

Velkommen til Blaarud! Huset finner du på en høyde i utkanten av Sanderud. Åpningstider: Mandag: kl. 12-15 Tirsdag: kl. 14-19.30. Onsdag: kl. 12-15 Torsdag: kl. 14-19.30. Fredag: kl. 11- 14.30 (kun like uker) Her er det kafè, pcer med internett, bibliotek, rom for kreative aktiviteter og koselig stue med dagens aviser og mulighet for en prat. I stabburet … les mer.

Bli med på seminar 03.10.23. Tema: friluftsliv

Aktuelt Hedmarken

Velkommen til Kulturnettverksseminar på Hamar teater 3. oktober kl. 10-14. Tema denne gangen er; Hvordan bruke natur og friluftsliv for å få en bedre hverdag? Klikk her for invitasjon :-) Påmelding til Line; line.merete.libak@sykehuset-innlandet.no

Fjelltur til Skeikampen september 2023

Aktuelt Hedmarken

Programmet er klart, klikk her :-) Den årlige fjellturen med overnatting er nå flyttet til Skeikampen i stedet for Pellestova. Her blir det muligheter for fine fjellturer, morsomme aktiviteter, god mat og masse sosialt :-) Ta kontakt med kommune/ Sagatun/ enhet for mer informasjon/ påmelding. Klikk er for invitasjonen

Bli med på tur 22.08.23

Aktuelt Hedmarken

Stange kommune og Mental Helse Stange inviterer til utflukt for alle i kulturnettverket Tirsdag 22.08.23 kl. 11.00 – 13.30 Program: Vi tar dere imot på parkeringa og viser veg inn til gapahuken ved Horne Gård. Der er det noen sitteplasser men lurt å ta med sitteunderlag og egne stoler hvis behov. Dere ønskes velkommen og … les mer.