Bli med ut i vinteren på Budor 2021

Aktuelt Hedmarken

Velkommen til kulturnettverkets årlige dager på Budor :-) I år blir det fire fredager i løpet av sesongen, med mulighet for både langrenn, alpint og kjelke. Vi følger gjeldende smittevernregler. Utlån av ski og hjelmer vil foregå noe annerledes enn ellers. Ta kontakt med arrangør når dere kommer for informasjon. Klikk her for invitasjonen :-)

Kulturnettverksseminar 28.01.21

Aktuelt Hedmarken

Kulturnettverket inviterer til nytt seminar 28.01.21. kl. 12. Gro Hammerseng- Edin: «Gro- eller gro fast». Denne gangen blir det et webinar, som kan ses i grupper eller på egenhånd. Bli med og hør Gros foredrag om å gjøre hverandre gode, en følelse av å høre til og bidra til et inkluderende samfunn. Med utgangspunkt i … les mer.

Trening på Espern STENGT

Aktuelt

På grunn av lokale smitteverntiltak er Espern stengt, og det blir ikke trening 21.12.20 og 23.12.20. følg med på lokale nyheter om når de kan åpne igjen Bli med og tren på Hamars populære treningssenter, Espern Aktivitetspark. Nå er vi i gang igjen med gruppetimer, og Jørgen er tilbake som instruktør på mandager :-) På … les mer.

Seminar med Torleif Lundqvist 18.11.20

Aktuelt Hedmarken

Det var Torleif vi inviterte på vårt aller første seminar, og det var så vellykket at vi nå ønsker han velkommen tilbake! Med gode eksempler, og med humor og alvor forteller han hvordan vi kan være en ressurs for oss selv og andre. Med klar tale, humor, alvor, lyd og bilde: • DET DU TENKER … les mer.