Golfgruppe på Sillongen

Aktuelt

Tidspunktet for golfgruppen endres til FREDAGER kl. 11-14! Neste trening er derfor fredag den 6/9. Velkommen nye og «gamle» golfere. I samarbeid med Gjøvik og Toten Golfklubb og Golf som terapi kan Kulturnettverket tilby golfgruppe hver torsdag f.o.m den 20. juni. På Sillongen kan du lære mer om golf, få instruksjon av PRO (profejonell instruktør), spille … les mer.

Tur med Espen og Randi til Krokbua 19. september

Aktiviteter Aktuelt SI Reinsvoll Sør- Gudbrandsdal

Espen og Randi har lang erfaring med å tilrettelegge for flotte turer i nærområdet til Lillehammer. 19. september inviterer Kulturnettverket sammen med Espen og Randi til tur fra Badedammen til Krokbua. Påmelding til anne-britt.lee@lillehammer.kommune.no  innen 17. september – se nærmere info her: http://kulturnettverk.no/oppland/krokbua-2019-002-ny-2/

Fjelltur til Skeikampen

Aktuelt

  NB: Oppmøtestedet på onsdag den 11/9 er FAGERHØY. Det ligger 2 km lenger inn i Peer Gynt vegen enn Dørdalen som først oppgitt. Minner om at dette er en tur for de som liker og har forberedt seg noe på å gå noe litt lengre turer i fjellterreng. Vi går ikke fort, tar godt … les mer.

Fjelltur til Ringebu 26. september

Aktiviteter Aktuelt Gjøvik, Land, Toten SI Reinsvoll Sør- Gudbrandsdal Sør-Gudbrandsdalen Vest Oppland

Tradisjon tro feirer Kulturnettverket og tjenesten i Ringebu kommune verdensdagen for psykisk helse med en skikkelig god tur på vakre Venabygdsfjellet. Som vanlig blir det to alternative turer: En til selveste Muen og en til det spektakulære Dørfallet. Begge turene er med kjent følge. Se nærmere info: http://kulturnettverk.no/oppland/invitasjon-muen-2019/

Vandretur på Kittilbu Kultursti

Aktiviteter Aktuelt Gjøvik, Land, Toten SI Reinsvoll Sør- Gudbrandsdal Sør-Gudbrandsdalen Vest Oppland

Torsdag 29. august kl. 10.30 inviterer Kulturnettverket til tur på stien mellom Kittilbu Utmarksmuseum og Dokkfløyvatnet i Gausdal Vestfjell. Turen er på 1,5 km, og med Ragnar som guide blir det flere interessante stopp underveis. Vi får høre om spennende dyregraver, jernvinningsanlegg og minner fra tidene før oss. Ved Dokkfløyvatnet blir det grilling og hyggelig samvær. Ta … les mer.

Martine Kraft tilbake til Klopptjern

Aktuelt SI Reinsvoll Vest Oppland

Onsdag 28. august kommer Martine Kraft Duo tilbake med konsert ved Klopptjern. Med trolsk musikk og huldrestemning håper vi at kvelden blir like magisk og nydelig som tidligere år. Konserten begynner kl. 18.30, men vi byr på rømmegrøt før konserten:-), så vær ute i god tid. Vi går sammen fra Aktivitetsbygget på SI Reinsvoll kl. … les mer.

Vannsprut på Kapp i Østre Toten

Aktuelt

Sett av torsdag 22. august til Vannsprutdag på Hekshusstranda på Kapp i Østre Toten. Da blir det Vannsprut på Mjøsa med Sigbjørn Sørlig og Friskus IL. Klikk inn og se invitasjonen! Vi gleder oss. God sommer så lenge!

Kanotur til Fjorda 26. -27. juni

Aktuelt

Kulturnettverket har igjen gleden av å invitere til kanotur med overnatting på Fjorda – ei vakker naturperle på Gran Vestås mellom Sperillen og Randsfjorden. Området er spesielt ved at mange vann er bundet sammen av trange sund og smale fjorder. Dette gjør området supert for padling og friluftsliv med telt og sovepose. Invitasjon og program … les mer.

Golfdag på Hafjell Golf ved Nermo Hotell

Aktuelt

  Endelig er det vår, og golfbanene grønnes. Kulturnettverket, region Sør-Gudbrandsdal inviterer til hyggelig Golfdag på Hafjell Golf ved Nermo Hotell – se vedlagte invitasjon. Meld på ca antall deltakere innen 14. juni! Golfdagen arrangeres 20. juni. Håper mange vil ble med, og at vi får godt utevær. Det blir gitt god instruksjon i trygge … les mer.