Velkommen til VANNSPRUTDAG på Kapp

Aktuelt

Sett av torsdag 2o. august til Vannsprutdag på Hekshusstranda på Kapp i Østre Toten. Da blir det Vannsprut på Mjøsa med Sigbjørn Sørlig og Friskus IL. Vi vil selvsagt ta hensyn til alle smittevernregler og anbefalinger fra myndighetene på gjeldende tidspunkt. I år vil det vil bl. a. være 4 store griller som kontinuerlig er … les mer.

SOMMERINFO 2020

Aktiviteter Aktuelt

Klikk inn og les mer om våre tilbud i sommer! Kulturnettverkstreningen i Vestre Toten foregår utendørs i Minneparken på Raufoss tirsdager kl. 13 – 14. Feriestengt i uke 29, 30 og 31. På Lillehammer går Kulturnettverkstreningen som vanlig mandager kl. 13 – 14 inne på Spenst (½ time spinning og ½ styrke). Åpent i hele … les mer.

Velkommen til allsang på Kampen

Aktuelt

Fredag den 19. juni kl. 13. er det allsang på Kampen Kafé. Det blir sommerlåter som får deg i god stemning – bli med! Se invitasjonen for nærmer informasjon: Plakat – sommer allsang

Golfgruppa er i gang igjen!

Aktiviteter Aktuelt Gjøvik, Land, Toten SI Reinsvoll

NB: Ny dag! Gruppa møtes på fredager – ikke onsdag som først annonsert. Vi ønsker velkommen til nye runder med golf på Sillongen. Håper du har lyst til å bli med! Golf er nemlig en super aktivitet som alle kan gjøre. «Bivirkningene» er god bevegelse, frisk luft og godt samvær med andre fine folk :) … les mer.

Trening på nett

Aktiviteter Aktuelt

Har du lyst til å prøve ei treningsøkt der du får instruksjon gjennom skjermen? Det finnes mange videoer og innlegg ute i disse dager da alle treningssentrene må holde stengt. Her er link til en treningsvideo med Lena Liman fra Friskis og Svettis. Hun guider deg gjennom 45 min med øvelser til musikk som utfordrer … les mer.

ALL AKTIVITET i regi Kulturnettverket er innstilt inntil videre

Aktuelt

Grunnet dagens situasjon med smittefare av Corona-viruset innstilles ALL AKTIVITET inntil videre. Dette gjelder: Golfgruppe Trening på treningssenter Innebandygruppa Alpin-, truge- og langrennsturen til Skei må dessverre også avlyses Informasjon vedrørende oppstart igjen av aktiviteter vil komme på denne siden, men uvisst når skjer. Følg med her.