Hafjell Golf 22. juni

Aktiviteter Aktuelt Gjøvik, Land, Toten SI Reinsvoll Sør- Gudbrandsdal Sør-Gudbrandsdalen Vest Oppland

22. juni var det golfdag på Nermo i Øyer – Hafjell Golf. 15 deltakere fra Kulturnettverket i Sør-Gudbrandsdal fikk prøve seg på denne flotte puttebanen med hele 18 hull. Banen ligger nydelig til ved Hotell Nermo ved foten av Gudbrandsdalen med eventyrlig utsikt. Vi takker hotellet for lån av bane og køller, gjestfrihet og god service, og gleder oss … les mer.

Grilling og konsert i Sommerparken 14. juni

Aktiviteter Aktuelt Gjøvik, Land, Toten SI Reinsvoll Sør-Gudbrandsdalen Vest Oppland

Onsdag 14. juni kl. 18.00 – 20.00 møtte over 100 til grilling og konsert i Sommerparken på SI Reinsvoll. På grillene var det populære burgere, grove pølser og kylling. Hjemmebakt pitabrød falt i god smak mens det kunne vært dobbelt så mye salat…. Til drikke var det vann, kaffe og te. Arrangementet var selvfølgelig gratis og alkoholfritt. Vi hadde satt pris på … les mer.

Kjenner du til treningstilbudene?

Aktiviteter Aktuelt Gjøvik, Land, Toten SI Reinsvoll Sør-Gudbrandsdalen Vest Oppland

Kulturnettverket har i årevis samarbeidet med kommuene om treningstilbud på treningssentra. Tilbudene er gratis for bruker og ledsager, og består av en halv time spinning og en halv time stryketrening med instruktør. Bli med på: Toten Treningssenter, Raufoss: Tirsdag kl. 13.00 – 14.00 Toten Treningssenter, Gjøvik: Fredag kl. 13.00 – 14.00 Toten Treningssenter, Hov: Tirsdag … les mer.

61° Fastland

Aktiviteter Aktuelt Gjøvik, Land, Toten SI Reinsvoll Sør-Gudbrandsdalen Vest Oppland

61° Fastland 2017 er historie. Denne aktivitetsdagen ble gjennomført i god 71° Nord- og Mesternes Mester-stil på området rundt Fastland og Hovdetoppen i Gjøvik 27. april med nesten 90 deltakere. Studenter i praksis ved sykehuset på Reinsvoll hadde laget mange morsomme oppgaver å løse sammen på lag. Med iver og konkurranseinstingt kapret lagene mange poeng og Sørlihaugen … les mer.

Alpin- og langrennstur på Spåtind

Sør-Gudbrandsdalen

Kulturnettverket ønsker velkommen til Alpin- og langrennstur i Nord-Torpa 30. – 31. mars 2017. Frammøte og opphold blir på Spåtind Sport Hotell. Her er det flotte forhold for både langrenn og alpin. Spåtind-turen er en aktivitetstur for deg som vil være ute på ski. Turen er for personer med tilknytning til SI, Divisjon Psykisk Helsevern … les mer.

Vinteraktivitetsdagen på Astridbekken på Værskei 16. mars

Aktiviteter Aktuelt SI Reinsvoll Sør- Gudbrandsdal Sør-Gudbrandsdalen

Torsdag 16. mars gikk Vinteraktivitetsdagen på Astridbekken på Værskei av stabelen. Nesten 50 deltakere møtte opp og deltok på morsom quiz-stafett, natursti, kjøring med hundespann m.m. Noen prøvde også kulturnettverkets felleski som har vært flittig i  bruk i vinter. Skia gir en ny opplevelse av skituren – grei gli og spikerfeste:-) Takk for innsatsen, ansatte og … les mer.

Glad i å synge?

Aktuelt SI Reinsvoll Sør- Gudbrandsdal Sør-Gudbrandsdalen

Med støtte fra Kulturnettverket kjører Lillehammer kommune igang «Glad i å synge?»-kurs onsdag 8. februar kl. 18.00 – 20.00. Kurset holder på hver onsdag t.o.m. 7. juni. Pris: kr. 700,- pr pers. Påmelding innen 1. februar til Anne.brit.lee@lillehammer.kommune.no

Kunstuttrykk og kommunikasjon

Aktiviteter Aktuelt Gjøvik, Land, Toten SI Reinsvoll Sør- Gudbrandsdal Sør-Gudbrandsdalen Vest Oppland

Torsdag 19. januar 2017 startet vi gruppetilbud i kunstuttrykk og kommunikasjon. Dette er et lavtersektilbud som alle i vår målgruppe kan delta på uavhengig av kunnskapsnivå og ferdigheter, det trengs ingen forkunnskaper. Her kan vi lære å være mer oppmerksomt tilstede her og nå. Kirsten Anthonsen leder kurset som går over 8 torsdager. Kirsten er … les mer.

Julekonsert i Lillehammer Kirke 2. desember

Sør-Gudbrandsdalen

Også i år får Kulturnettverket anledning til å sponse billetter til julekonsert i Lillehammer Kirke. Vår målgruppe kan komme i julestemning med Trine Rein, Christian Ingebrigtsen og Gaute Ormåsen for kun kr. 100. Kjente musikere som Frøydis Grorud på saksofon og Trond Lien på tangenter gjør opplevelsen fullkommen. Se nærmere info her: julekonsert-i-lillehammer-kirke-2016