Velkommen til Kulturnettverket Innlandet – Oppland.

«Kulturnettverket inspirerer til meningsfulle hverdager gjennom aktivitet og sosialt liv»

Det er viktig for alle å ha noe å glede seg til, gi hverdagen innhold og mening. Samtidig gir det også mange helsegevinster, både fysisk, psykisk og sosialt.

Kulturnettverket er et samarbeid mellom Sykehuset Innlandet Reinsvoll, DPS Gjøvik og 10 kommuner i Oppland. Nettverket er delt i to regioner; Gjøvik, Land og Toten og Sør-Gudbrandsdalen. Kulturnettverket samarbeider om tilrettelegging av kultur- og aktivitetstilbud til mennesker med rus- og psykiske helseplager. Her finner du oversikt over disse tilbudene. I tillegg finner du tilbud som kommunene har og kontaktinformasjon til kulturkontakter i sykehus, DPS og i kommuner.

Arbeidet i Kulturnettverket er interessant for forskning innen feltet psykisk helse/fysisk aktivitet.  For tiden skrives doktorgrad om emnet ved Norges Idrettshøyskole.

Bli med oss!

Siste fra aktuelt

4 weeks ago

Kulturnettverket Innlandet Oppland

40 turglade markerte Verdensdagen for psykisk helse i Ringebu, og satte samtidig et verdig punktum i årets kalender for Kulturnettverket. ... See MoreSee Less

40 turglade markerte Verdensdagen for psykisk helse i Ringebu, og satte samtidig et verdig punktum i årets kalender for Kulturnettverket.Image attachmentImage attachment

4 weeks ago

Kulturnettverket Innlandet Oppland

Perfekt punktum for årets turprogram. Gleder oss allerede til neste år. ... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Er klar for flere turer neste år, måtte ha ansvarsgruppemøte. Håper turen ikke ble for våt da💦💦💦

Load more