Velkommen til Kulturnettverket Innlandet – Oppland.

«Kulturnettverket inspirerer til meningsfulle hverdager gjennom aktivitet og sosialt liv»

Det er viktig for alle å ha noe å glede seg til, gi hverdagen innhold og mening. Samtidig gir det også mange helsegevinster, både fysisk, psykisk og sosialt.

Kulturnettverket er et samarbeid mellom Sykehuset Innlandet Reinsvoll, DPS Gjøvik og 10 kommuner i Oppland. Nettverket er delt i to regioner; Gjøvik, Land og Toten og Sør-Gudbrandsdalen. Kulturnettverket samarbeider om tilrettelegging av kultur- og aktivitetstilbud til mennesker med rus- og psykiske helseplager. Her finner du oversikt over disse tilbudene. I tillegg finner du tilbud som kommunene har og kontaktinformasjon til kulturkontakter i sykehus, DPS og i kommuner.

Arbeidet i Kulturnettverket er interessant for forskning innen feltet psykisk helse/fysisk aktivitet.  For tiden skrives doktorgrad om emnet ved Norges Idrettshøyskole.

Bli med oss!

Siste fra aktuelt

2 months ago

Kulturnettverket Innlandet Oppland

... See MoreSee Less

Årets siste kveldsarrangement
Med blues, brus og et femtitalls Vegard spesial var alt duket for en flott kveld i salen. Hele 75 frammøtte fordelt på 13 lag ble utfordret med Kahoot laget og ledet av våre to flotte ergoterapistudenter Anja og Carl Fredrik, og som med det takket for seg etter 12 uker her hos oss, før husets egen italienske pizzakokk Vegard, kun med hjelp av kjøkkenassistent Kenneth disket opp med nærmere 60 steinovnsbakte pizzaer, fylt med egenprodusert tomatsaus, en herlig blanding av cheddar, mozarella og Blue Castello, toppet med spekeskinke, oliven og ruccola og noen edle dråper vellagret balsamico for de som ønsket det. So What? Ja de også. Selvfølgelig med Erik Harstad i spissen. Med en time med rotekte bluesrock og enda litt mere pizza kunne vi sette et verdig punktum for årets kveldsarrangementer her på Reinsvoll i 2018.
... See MoreSee Less

Årets siste kveldsarrangement
Med blues, brus og et femtitalls Vegard spesial var alt duket for en flott kveld i salen. Hele 75 frammøtte fordelt på 13 lag ble utfordret med Kahoot laget og ledet av våre to flotte ergoterapistudenter Anja og Carl Fredrik, og som med det takket for seg etter 12 uker her hos oss, før husets egen italienske pizzakokk Vegard, kun med hjelp av kjøkkenassistent Kenneth disket opp med nærmere 60 steinovnsbakte pizzaer, fylt med egenprodusert tomatsaus, en herlig blanding av cheddar, mozarella og Blue Castello, toppet med spekeskinke, oliven og ruccola og noen edle dråper vellagret balsamico for de som ønsket det. So What? Ja de også. Selvfølgelig med Erik Harstad i spissen. Med en time med rotekte bluesrock og enda litt mere pizza kunne vi sette et verdig punktum for årets kveldsarrangementer her på Reinsvoll i 2018.Image attachmentImage attachment

 

Comment on Facebook

Flinke dere!

💚

Load more