Velkommen til Kulturnettverket Innlandet – Oppland.

«Kulturnettverket inspirerer til meningsfulle hverdager gjennom aktivitet og sosialt liv»

Det er viktig for alle å ha noe å glede seg til, gi hverdagen innhold og mening. Samtidig gir det også mange helsegevinster, både fysisk, psykisk og sosialt.

Kulturnettverket er et samarbeid mellom Sykehuset Innlandet Reinsvoll, DPS Gjøvik og 10 kommuner i Oppland. Nettverket er delt i to regioner; Gjøvik, Land og Toten og Sør-Gudbrandsdalen. Kulturnettverket samarbeider om tilrettelegging av kultur- og aktivitetstilbud til mennesker med rus- og psykiske helseplager. Her finner du oversikt over disse tilbudene. I tillegg finner du tilbud som kommunene har og kontaktinformasjon til kulturkontakter i sykehus, DPS og i kommuner.

Arbeidet i Kulturnettverket er interessant for forskning innen feltet psykisk helse/fysisk aktivitet.  For tiden skrives doktorgrad om emnet ved Norges Idrettshøyskole.

Bli med oss!

Siste fra aktuelt

Kulturnettverket Innlandet Oppland har lagt til et arrangement.

Tradisjonen tro markerer vi Verdensdagen også i år med fjellturer i Venabygdsfjellet i Ringebu. Vi legger opp til to forskjellige turer: 1: Dørfallet - en spennende canyon i Dørdalen. En lett tur i flott fjellterreng. 2: Topptur til Muen, 1424 moh.
Transport med buss koster 100,-/pers. Avreise fra Skysstasjonen Lena(Totenhallene) 08:15, SI Reinsvoll 08:30, Raufoss Stasjon 08:45, Gjøvik Rutebilstasjon 09:00, Strandtorget Lillehammer 09:45, Gausdal Landhandleri 09:55, Øyer 10:10, Ringebu Skysstasjon 10:45. Regner med å være klar for tur 11:30 og retur hjem 15:30.
... See MoreSee Less

Kulturnettverket Innlandet Oppland har oppdatert forsidebildet sitt. ... See MoreSee Less

Vis på Facebook