Bli med ut i vinteren på Budor 2018

Aktiviteter Aktuelt Hedmarken I regi av Kulturnettverket Hedmarken I regi av Kulturnettverket Sør-Hedmark Sør- Hedmark

Velkommen til kulturnettverkets årlige dager på Budor. For 2018 er datoene:  26. januar, 16. februar og 16. mars kl. 11- 14. Her kan du kjøre slalom, snowboard, kjelke i egen kjelkebakke, snowtube i egen bakke, gå på langrenn og grille i lavoen. Gratis heiskort og lån av utstyr. Klikk her for å lese hele invitasjonen :-)       … les mer.

Kom på konsert 05.10.17

Aktuelt Hedmarken Sør- Hedmark

Verdensdagen for psykisk helse markeres på Sanderud med konsert: Velkommen til konsert med Kjell Inge Kamsvåg 5. oktober kl. 18, i kapellet på Sanderud. Konserten er gratis, og åpen for alle! Etterpå serveres det kaffe og kake på Blaarud

Ny utstilling på Blaarud

Aktuelt Hedmarken Sør- Hedmark

Silje Roos stiller ut malerier, virkelig verdt å se! Velkommen til vernissage torsdag 7. september 2017 kl. 17. Utstillingen kan ellers ses i Blaaruds åpningstider, fram til 13. oktober 2017.

Studie/ kurs; brukerinvolvering i forskning og utviklingsarbeid

Aktuelt Hedmarken Sør- Hedmark

Det stilles økende krav om at brukererfaring skal trekkes inn og medvirke i utviklings- og forskningsprosjekter. Dette studiet retter seg mot deg som ønsker å kunne delta som medforsker(bruker) i forsknings- og utviklingsprosjekter. Høgskolen i Innlandet starter derfor et studie/ kurs i brukerinvolvering i forskning og utviklingsarbeid. Det kan tas som et studie, ved å … les mer.

Pellestova nærmer seg

Aktuelt Hedmarken Sør- Hedmark

Nå nærmer det seg årets tur til Pellestova, 13.- 14.09.17 og 14.- 15. 09.17, to dager i fjellet hvor du kan oppleve flott natur, god mat, og ulike aktiviteter sammen med andre. Pellestova er et moderne fjellhotell. Det ligger rett innenfor Hafjelltoppen, 970 moh., med direkte adkomst til høyfjellet og fine turmuligheter. Programmet er nå … les mer.

Kanodag på Solhaug 15.08.17

Aktuelt Sør- Hedmark

DPS Kongsvinger inviterer alle tilknyttet kulturnettverket Sør- Hedmark til kanodag 15.08.17 kl. 10.30- 14.00 på Solhaug. Det blir også andre aktiviteter for de som ikke vil ut på vannet :-) Les hele invitasjonen her Påmelding sendes samlet fra hver kommune innen 07.08.17.