Kulturnettverkets seminarprogram 01.02.18

Aktiviteter Aktuelt Hedmarken I regi av Kulturnettverket Hedmarken

Vi inviterer til lunsjseminar 01.02.18 kl. 10.30- 14.30. Tema: bedringsprosesser/ recovery. Foredragsholder: Per Anders Nordengen, en av landets mest etterspurte foredragsholdere. Paneldebatt etterpå, ledet av Tor Inge Martinsen. Invitasjon kommer snart. Velkommen! Seminaret er et samarbeid mellom Sagatun Brukerstyrt Senter, Fylkesmannen i Hedmark og Kulturnetterverket.

Bli med ut i vinteren på Budor 2018

Aktiviteter Aktuelt Hedmarken I regi av Kulturnettverket Hedmarken I regi av Kulturnettverket Sør-Hedmark Sør- Hedmark

Velkommen til kulturnettverkets årlige dager på Budor. For 2018 er datoene:  26. januar, 16. februar og 16. mars kl. 11- 14. Her kan du kjøre slalom, snowboard, kjelke i egen kjelkebakke, snowtube i egen bakke, gå på langrenn og grille i lavoen. Gratis heiskort og lån av utstyr. Klikk her for å lese hele invitasjonen :-)       … les mer.

Oppsummering av seminar 01.11.17

Aktuelt Hedmarken

1. november 2017 arrangerte Kulturnettverket nytt seminar i Kulturnettverkets seminarprogram. Tema var hvordan vi tar vare på våre kilder til mening i livet, ved Lars Danbolt og Sigrid Helene Kjørven Haug fra religionpsykologisk senter. Før de slapp til fikk vi en innlegg fra Eli Haugen. Hun har hatt mange motbakker i livet sitt, og hun … les mer.

Trening på Espern høst 2017

Aktiviteter Aktuelt Hedmarken I regi av Kulturnettverket Hedmarken

Bli med og tren på Espern, Hamars populære treningssenter! Mandag 21.08.17 starter det opp igjen med instruktører på gruppetimer og oppsett av individuelt treningsprogram (må bestilles på liste bakerst i registreringspermen). Nytt av høsten: Det blir ny instruktører begge dager; Jørgen Skog på mandager og Marius Fauskerud på onsdager. Sosial samling; etter hver trening har … les mer.

Velkommen til seminar 01.11.17

Aktuelt Hedmarken

Det blir nytt seminar i kulturnettverkets seminarprogram onsdag 01.11.17, i festsalen på Sanderud. Tema; hvordan tar vi vare på våre kilder til mening i livet. Foreleser: Lars Danbolt, prest, forsker og professor, og en hyggelig fyr som er god til å forelese og god å høre på ;-) Klikk her for å lese hele invitasjonen … les mer.

Golf- avslutning for sesongen på Atlungstad

Aktiviteter Aktuelt Hedmarken I regi av Kulturnettverket Hedmarken

Golf som terapi, samarbeid mellom Kulturnettverket og Atlungstad, tirsdager kl. 11- 13. Nå er utesesongen over for i år, og det ble markert med pizza og sosialt samvær på siste trening. Deltagerne melder om en god sesong med mye engasjement, latter, mestringsfølelse og sosialt samvær. Atmosfæren på Atlungstad oppleves inkluderende, og profesjonelle instruktører og frivillige bidrar … les mer.

Kulturkveld 25.10.17

Aktuelt Hedmarken

Alle fra Stange, Hamar, Løten, Elverum og Ringsaker ønskes velkommen til kulturkveld 25. oktober 2017 kl. 18 på Atlungstad brenneri. Det blir underholdning ved visesanger Anders Trongaard. Klikk her for å lese hele invitasjonen :-)

Kom på konsert 05.10.17

Aktuelt Hedmarken Sør- Hedmark

Verdensdagen for psykisk helse markeres på Sanderud med konsert: Velkommen til konsert med Kjell Inge Kamsvåg 5. oktober kl. 18, i kapellet på Sanderud. Konserten er gratis, og åpen for alle! Etterpå serveres det kaffe og kake på Blaarud

Friluftsdag 04.10.17

Aktuelt Hedmarken

Alle tilknyttet kulturnettverket Hedmarken er velkommen til friluftsdag 4. oktober 2017 kl. 11.30- 14.oo, på Naturens hus i Hamar. Det blir natursti, gåtur, bålkos og grilling av laksepakke. Dagen er gratis. Påmeldingsfrist 28.09.17. Klikk her for å lese mer :-) Velkommen!