Espern i sommer

Aktiviteter Aktuelt Hedmarken I regi av Kulturnettverket Hedmarken Internt på SIHF Sanderud

Treningstilbudet til Kulturnettverket på Espern holder åpent gjennom hele sommeren. Fra og med 26.06.19 blir det ikke treningsveiledning på onsdager. På mandager og onsdager er det Eddie og Jane fra Hamar kommune som holder gruppetimene. Når de ikke er der blir det kun egentrening uten gruppetimer. Du kan selvfølgelig også trene egentrening både mandager og … les mer.

Bli med på selvstyrkingskurs til høsten

Aktiviteter Aktuelt Hedmarken I regi av Kulturnettverket Hedmarken Internt på SIHF Sanderud

Invitasjon til selvstyrkingskurs på Blaarud Dato: 20. og 21. august + 2. og 3. september 2019 Klokken: 9 – 15 Verktøykassa for brukermedvirkning er et kursmateriell som ble utviklet av mennesker med brukererfaringer på psykisk helsefeltet. Kurset har som mål å: Øke selvtillit og selvbilde Trene på å sette grenser og respektere andres meninger Bli bevisst egne ressurser, muligheter, … les mer.

Sommerkonsert 20. juni 2019

Aktuelt Hedmarken

Vi ønsker deg velkommen til utekonsert på Blaarud med Maren Aarskog 20.06.29 kl. 18. En rolig og uformell musikalsk stund med pop og viser på både norsk og engelsk. Maren Aarskog synger, og har med seg Rune Holme på gitar.

Espern i pinsen

Aktuelt Hedmarken

Mandag 10.06.19 kan du trene egentrening på Espern i den vanlige tida vår, kl. 11-13. På grunn av pinsen er det ikke gruppetimer. God trening :-)

Sommerkonsert 06.06.19

Aktuelt Hedmarken

Vi ønsker alle velkommen til sommerkonsert med visesanger Erik Lukashaugen i Sanderud kapell torsdag 6. juni 2019 kl. 18. Lukashaugen kommer med sekken full av Børli-viser og egne tekster. Med seg har han Bjørge Verbaan på trekkspill og tråorgel. Gratis inngang. Kaffe blir servert etter konserten. Visesanger Erik Lukashaugen er for mange best kjent for … les mer.

Motordag 28.05.19

Aktuelt Hedmarken

Bli med til Starmoen motorsenter og se på oppvisning med motorcross, gokart og modellfly. Du kan også sitte på med motorcrossbil (kr. 200,- for lisens/ forsikring). Varme griller til medbrakt mat, og åpen kiosk. Velkommen til en spennende dag :-)