Selvstyrkingskurs høst 2017

Aktiviteter Aktuelt Hedmarken I regi av Kulturnettverket Hedmarken Internt på SIHF Sanderud

Selvstyrkingskurs er et kurs startet fra verktøykassa for brukermedvirkning på Sagatun brukerstyrt senter. Vi starter nå et kurs i regi av kulturnettverket som er åpent for både pasienter, brukere og ansatte tilknyttet nettverket. Målet for kurset er: Øke selvtillit og selvbilde Trene på å sette grenser og respektere andres meninger Bli bevisst egne ressurser, muligheter, rettigheter … les mer.

Golf utgår 12.09.17

Aktuelt Hedmarken

På grunn av den årlige turningen, som arrangeres på Elverum 12.09.17, blir det ikke trening på Atlungstad 12.09.17. Klikk her for å lese med om golftilbudet høsten 2017

Studie/ kurs; brukerinvolvering i forskning og utviklingsarbeid

Aktuelt Hedmarken Sør- Hedmark

Det stilles økende krav om at brukererfaring skal trekkes inn og medvirke i utviklings- og forskningsprosjekter. Dette studiet retter seg mot deg som ønsker å kunne delta som medforsker(bruker) i forsknings- og utviklingsprosjekter. Høgskolen i Innlandet starter derfor et studie/ kurs i brukerinvolvering i forskning og utviklingsarbeid. Det kan tas som et studie, ved å … les mer.

Pellestova nærmer seg

Aktuelt Hedmarken Sør- Hedmark

Nå nærmer det seg årets tur til Pellestova, 13.- 14.09.17 og 14.- 15. 09.17, to dager i fjellet hvor du kan oppleve flott natur, god mat, og ulike aktiviteter sammen med andre. Pellestova er et moderne fjellhotell. Det ligger rett innenfor Hafjelltoppen, 970 moh., med direkte adkomst til høyfjellet og fine turmuligheter. Programmet er nå … les mer.

Badeandløp gjennomført :-)

Aktuelt Hedmarken

Onsdag 23. august gjennomførte kulturnettverket sitt første badeandløp i historien. Stedet var Svartelva ved Sanderud, og 50 gule ender skulle konkurrere.         45 mennesker kom, og alle kjøpte lodd på hver sin and. Starten gikk, og alle endene uti vannet         Store Mona and med ropert startet løpet og … les mer.

Golf på Atlungstad, høstsesong 2017

Aktiviteter Aktuelt Hedmarken I regi av Kulturnettverket Hedmarken Internt på SIHF Sanderud

Høstsesongen er nå i gang, og  varer fram til 3. oktober 2017. Tirsdager kl. 11-13. Golf passer for alle, er morsomt, engasjerende og sosialt :-) Klikk her for å lese med om golftilbudet høsten 2017 Tilbudet er et samarbeid mellom golf som terapi, Atlungstad golf og enhet kultur og helsefremmende arbeid, Sanderud. Tilbudet gjelder for alle som har … les mer.