Årets alpint- langrenn og trugetur går til Skeikampen

Aktiviteter Aktuelt Hedmarken I regi av Kulturnettverket Hedmarken

Onsdag 10. april til torsdag 11. april er Skei stedet å være! Her er det flotte alpinbakker – både nybegynnere og erfarne kjørere. Hvis det frister mer med langrennski eller truger, byr Skei på nydelig fjellterreng og fine løypetraseer. Sjekk ut invitasjonen, og er dette noe du ønsker å være med på- ta kontakt med din kommune/ … les mer.

Poesi på Blaarud 08.03.19

Aktuelt Hedmarken

Nordisk poesifestival- Rolf Jacobsen dagene har som årene før lagt et av sine arrangement på Blaarud: Kl. 12.30, Blaarud møteplass og kulturstue, Sanderud: Poesi! Opplesning ved Ted M. Granlund og Torgeir Rebolledo Pedersen. Gratis inngang. Velkommen!

Kom på recoveryverksted

Aktuelt Hedmarken

Sagatun Brukerstyrt Senter ønsker velkommen til recoveryverksted torsdag 7. mars kl. 10-14: musikk i bedring og livsmestring Innhold: Musikk påvirker oss, og alle har et forhold til musikk. Stadig flere åpner øynene for musikkens muligheter innen rusomsorg og psykisk helsearbeid, og Helsedirektoratet har anbefalt musikkterapi i tre av sine veiledere innen psykisk helse og rus. … les mer.

Bli med på selvstyrkingskurs

Aktiviteter Aktuelt Hedmarken I regi av Kulturnettverket Hedmarken Internt på SIHF Sanderud

Invitasjon til selvstyrkingskurs på Blaarud Dato: 20. og 21. august + 2. og 3. september 2019 Klokken: 9 – 15 Verktøykassa for brukermedvirkning er et kursmateriell som ble utviklet av mennesker med brukererfaringer på psykisk helsefeltet. Kurset har som mål å: Øke selvtillit og selvbilde Trene på å sette grenser og respektere andres meninger Bli bevisst egne ressurser, muligheter, … les mer.

Ny brosjyre om brukermedvirkning

Aktuelt Hedmarken

Hvordan kan jeg medvirke? kan helsepersonell fortelle andre om meg? Kan jeg ha noen med meg på møter og samtaler? Hvilke rettigheter man har i møte med helsevesenet får du en god oversikt over i denne nye brosjyren. Klikk her for å se brosjyren :-)

Velkommen til seminar 15.02.19

Aktuelt

Nå er det endelig klart for et nytt seminar i Kulturnettverkets seminarprogram: fredag 15. februar 2019 kl. 11-14.30, Elverum Kulturhus Tema; hvordan fungerer hjernen vår? og hva kan hjelpe når ting blir vanskelig? Teateroppvisning; Snø på Amygdala ved Camilla Brandt. Lunsj blir servert underveis. Påmeldingsfrist 12.02.19 kl. 14. Velkommen! Klikk her for å lese hele … les mer.

Trening på Espern vår 2019

Aktiviteter Aktuelt Hedmarken I regi av Kulturnettverket Hedmarken

Bli med og tren på Hamars populære treningssenter. Vi ønsker «gamle og nye» velkommen til et nytt treningsår :-) På mandager er det Anne Kløvstad som har spinningtimen og styrke/avspenningstimen. Hun har vært instruktør for timene våre tidligere også, og er ei hyggelig og dyktig dame som vi ønsker velkommen tilbake. På onsdager fortsetter Nathalie som PT til … les mer.