Golf: vintersesongen har startet

Aktiviteter Aktuelt Hedmarken I regi av Kulturnettverket Hedmarken Internt på SIHF Sanderud

Vintersesongen for golf starter tirsdag 30.10.18 kl. 11-13, inne på Espern Aktivitetspark i Hamar. Her har de tre simulatorer, hvorav vi bruker en til instruksjon og to til spill. Det er åpent for alle, du trenger ingen forhåndskunnskaper for å delta. Vi ønsker «gamle og nye» golfere velkommen! Klikk her for å lese mer om tilbudet :-)

Velkommen til kulturkveld på Atlungstad!

Aktuelt Hedmarken

kultur og fritid inviterer til kulturkveld for psykisk helse onsdag 24.10 kl 18.00. Arrangementet finner sted på Atlungstad brenneri. Det vil bli kulturinnslag fra Gerd Miriam Thoreid, bedre kjent som GT-Sara. Hun er sanger og musiker, og går for å være Norges eldste stand-up komiker! Det vil også bli salg av drikke og noe å spise. Klikk … les mer.

Velkommen til et spennende kåseri!

Aktuelt

Sagatun brukerstyrt senter markerer bursdagen til Kattis Anker Møller med et åpent møte. Det finner sted på Sagatun tirsdag 23.10 kl 18.00-20.30. «Kattis Sagatun- velferdsstatens fødestue» er satt som tema for et kåseri av Jens Olai Jenssen. Kattis Anker Møller og Johan Castberg var samtidens fremste sosiale entreprenører og pådrivere for å skape et mer rettferdig samfunn. … les mer.

Konsert med 3 Ferme 10.10.18

Aktuelt Hedmarken

Vi ønsker alle velkommen til konsert med 3 Ferme 10.10.18 kl. 18.00 i Kapellet på Sanderud. Gratis inngang. 3 Ferme serverer sjelfull akustisk musikk hentet fra popmusikkens mange stilarter. Gruppen kjennetegnes av særpregete stemmer og en unik samklang. Låtene er stilfullt arrangert og presenteres med varme og innlevelse. Konserten holdes for en del av markering av … les mer.

Making sense together

Aktuelt Hedmarken Sør- Hedmark

Bli med og marker verdensdagen for psykisk helse med film og paneldebatt. Torsdag 11.10.18 kl. 18 på Hamar kino. Arrangør er Sagatun Brukerstyrt Senter. Alle er velkommen. Gratis billetter fåes ved bestilling på sms til tlf. 45834345. Filmen «making sense together» undersøker forholdet mellom makt og avmakt i psykiatrien. Etter filmen blir det paneldebatt. Les … les mer.

Konsert med Asle Beck 20.09.18

Aktuelt Hedmarken

Vi ønsker alle velkommen til konsert med Asle Beck på Blaarud 20.09.18 kl. 18. Gratis inngang. Kafeen på Blaarud er åpen kl. 14-19.30. Asle spiller konserten med utsolgte hus og har fått femmer på terningen av Aftenposten. Verdt å få med seg :-)