Selvstyrkingskurs høst 2017

Aktiviteter Aktuelt Hedmarken I regi av Kulturnettverket Hedmarken Internt på SIHF Sanderud

Selvstyrkingskurs er et kurs startet fra verktøykassa for brukermedvirkning på Sagatun brukerstyrt senter. Vi starter nå et kurs i regi av kulturnettverket som er åpent for både pasienter, brukere og ansatte tilknyttet nettverket. Målet for kurset er: Øke selvtillit og selvbilde Trene på å sette grenser og respektere andres meninger Bli bevisst egne ressurser, muligheter, rettigheter … les mer.

Golf på Atlungstad, høstsesong 2017

Aktiviteter Aktuelt Hedmarken I regi av Kulturnettverket Hedmarken Internt på SIHF Sanderud

Høstsesongen er nå i gang, og  varer fram til 3. oktober 2017. Tirsdager kl. 11-13. Golf passer for alle, er morsomt, engasjerende og sosialt :-) Klikk her for å lese med om golftilbudet høsten 2017 Tilbudet er et samarbeid mellom golf som terapi, Atlungstad golf og enhet kultur og helsefremmende arbeid, Sanderud. Tilbudet gjelder for alle som har … les mer.

Trening på Espern høst 2017

Aktiviteter Aktuelt Hedmarken I regi av Kulturnettverket Hedmarken Internt på SIHF Sanderud

Bli med og tren på Espern, Hamars populære treningssenter! Mandag 21.08.17 starter det opp igjen med instruktører på gruppetimer og oppsett av individuelt treningsprogram (må bestilles på liste bakerst i registreringspermen). Nytt av høsten: Det blir ny instruktører begge dager; Jørgen Skog på mandager og Marius Fauskerud på onsdager. Sosial samling; etter hver trening har … les mer.

Ukeplan og kulturguide

Internt på SIHF Sanderud

Her finner du en oversikt over tilbud fra enhet kultur og helsefremmende arbeid:   Her finner du kulturguiden 2017. Ukeplan uke 37,2017fra enhet kultur og helsefremmende arbeid

Yoga

Aktiviteter Internt på SIHF Sanderud

Medisinsk yoga Mandager kl. 12.00- 13.15, på Blaarud (sommerferie uke 27- 30. Oppstart igjen 31. august 2017) Instruktør: Mitra Kiandad, medisinsk yogaterapeut. For: inneliggende pasienter ved alle avdelinger, pasienter som går til poliklinisk behandling, utskrevne pasienter og brukere av Blaarud. Kan gjerne ha med personal som ledsager, som da også blir deltager på kurset. Hensikt: lindre smerte, … les mer.

Blaarud møteplass og kulturstue

Internt på SIHF Sanderud

Velkommen til Blaarud! Huset finner du på en høyde i utkanten av Sanderud. Her er det cafè, pcer med internett, bibliotek, musikkrom, hobbyrom, koselig stue med dagens aviser og mulighet for en prat. På onsdagskvelder kan du være med på kreative aktiviteter, mens på torsdager gjør vi andre ting; ser en film, spiller spill osv. Annenhver … les mer.

Treningsrom og gymsal

Internt på SIHF Sanderud

I bygg 43 finner du et nytt treningsrom og en liten gymsal. Treningsrommet har apparater for utholdenhets- og styrketrening. Treningsrommet; For pasienter kl 09.00- 15.oo: Reserveres i outlook- kalenderen og kl 17.00- 21.00 (uten reservering) For ansatte kl 07.00- 09.00 og 15.00- 17.00. Gymsalen; kan benyttes mellom kl 07.00- 21.00. Reserveres i outlook- kalenderen.

Turstier og gapahuk

Internt på SIHF Sanderud

Det fins fine turstier rundt Sanderud. Start ved bygg 14 eller Blaarud. Langs stiene finner du også en gapahuk, bålplass, benker på steder med ro og utsikt, samt et yrende dyreliv. Om vinteren er det skiløyper og spasermuligheter på noen av stiene. Både sommer og vinter kan du komme videre inn på sti- og løypenettet … les mer.

Frisbeegolf

Internt på SIHF Sanderud

Nå har Sanderud fått sin egen frisbeegolfbane!! Det spilles etter samme prinsipp som vanlig golf, men det brukes frisbee istedefor ball og kurv istedefor hull. Dette er en sport som passer for alle, er utfordrende, morsomt og sosialt. Klikk her for kart over banen + mer informasjon om frisbeegolf