Aktivitetskalender 2017, Hedmarken

Aktiviteter I regi av Kulturnettverket Hedmarken

Aktivitetskalender 2017, Hedmarken Her er en oversikt over aktiviteter og arrangementer i regi av kulturnettverket. Klikk på hvert enkelt arrangement for å se invitasjonen (gjelder de med strek under). De er åpne for alle som har tilknytning til kommunalt tjenestetilbud psykisk helse i Hamar, Løten, Elverum, Ringsaker, Stange og Trysil, tilknytning til Sanderud, DPS Hamar/ Elverum eller … les mer.

Selvstyrkingskurs høst 2017

Aktiviteter Aktuelt Hedmarken I regi av Kulturnettverket Hedmarken Internt på SIHF Sanderud

Selvstyrkingskurs er et kurs startet fra verktøykassa for brukermedvirkning på Sagatun brukerstyrt senter. Vi starter nå et kurs i regi av kulturnettverket som er åpent for både pasienter, brukere og ansatte tilknyttet nettverket. Målet for kurset er: Øke selvtillit og selvbilde Trene på å sette grenser og respektere andres meninger Bli bevisst egne ressurser, muligheter, rettigheter … les mer.

Golf på Atlungstad, høstsesong 2017

Aktiviteter Aktuelt Hedmarken I regi av Kulturnettverket Hedmarken Internt på SIHF Sanderud

Høstsesongen er nå i gang, og  varer fram til 3. oktober 2017. Tirsdager kl. 11-13. Golf passer for alle, er morsomt, engasjerende og sosialt :-) Klikk her for å lese med om golftilbudet høsten 2017 Tilbudet er et samarbeid mellom golf som terapi, Atlungstad golf og enhet kultur og helsefremmende arbeid, Sanderud. Tilbudet gjelder for alle som har … les mer.

Trening på Espern høst 2017

Aktiviteter Aktuelt Hedmarken I regi av Kulturnettverket Hedmarken Internt på SIHF Sanderud

Bli med og tren på Espern, Hamars populære treningssenter! Mandag 21.08.17 starter det opp igjen med instruktører på gruppetimer og oppsett av individuelt treningsprogram (må bestilles på liste bakerst i registreringspermen). Nytt av høsten: Det blir ny instruktører begge dager; Jørgen Skog på mandager og Marius Fauskerud på onsdager. Sosial samling; etter hver trening har … les mer.

Referat fra foredrag med Ingvard Wilhelmsen 07.11.16

Aktiviteter Aktuelt Hedmarken I regi av Kulturnettverket Hedmarken Internt på SIHF Sanderud

Kulturnettverket arrangerte foredrag med Wilhelmsen; sjef i eget liv. Wilhelmsen er  lege og spesialist i psykiatri og indremedisin, og kjent fra bøker og foredrag «konge i eget liv» og «det er ikke mer synd på deg enn andre», som er et oppgjør med offerrollen og vrangforestillinger om egen helse. Han er en populær foredragsholder, som presenterer alvorlige … les mer.

Oppsummering av motivasjonskampanje på Espern

I regi av Kulturnettverket Hedmarken

Det var 18 stk som deltok i motivasjonskonkurransen på Espern som ble avsluttet 9. desember 2015. Gratulerer med super innsats!! Alle deltagerne fikk premie: Alle som hadde deltatt 10 ganger eller mer fikk drikkeflaske og treningshåndkle. I tillegg trakk vi refleksvester, treningshåndkler, gavekort kr 300,- på CC Stadion og et par joggesko (gavekort kr 1000,- på XXL). … les mer.