Bli med ut i vinteren på Budor 2018

Aktiviteter Aktuelt Hedmarken I regi av Kulturnettverket Hedmarken I regi av Kulturnettverket Sør-Hedmark Sør- Hedmark

Velkommen til kulturnettverkets årlige dager på Budor. For 2018 er datoene:  26. januar, 16. februar og 16. mars kl. 11- 14. Her kan du kjøre slalom, snowboard, kjelke i egen kjelkebakke, snowtube i egen bakke, gå på langrenn og grille i lavoen. Gratis heiskort og lån av utstyr. Klikk her for å lese hele invitasjonen :-)       … les mer.

Aktivitetskalender 2017, Hedmarken

Aktiviteter I regi av Kulturnettverket Hedmarken

Aktivitetskalender 2017, Hedmarken Her er en oversikt over aktiviteter og arrangementer i regi av kulturnettverket. Klikk på hvert enkelt arrangement for å se invitasjonen (gjelder de med strek under). De er åpne for alle som har tilknytning til kommunalt tjenestetilbud psykisk helse i Hamar, Løten, Elverum, Ringsaker, Stange og Trysil, tilknytning til Sanderud, DPS Hamar/ Elverum eller … les mer.

Golf har startet innesesongen

Aktiviteter I regi av Kulturnettverket Hedmarken

Tirsdag 07. november 2017 kl 11.00 startet innesesongen for golfen, i to golfsimulatorer på Espern Aktivitetspark i Hamar. Hver tirsdag kl. 11-13. Åpent for alle som vil være med, du trenger ingen forhåndskunnskaper om golf. Frivillige fra golfklubben instruerer deg. Velkommen! Klikk her for mer informasjon :-)

Trening på Espern høst 2017

Aktiviteter Aktuelt Hedmarken I regi av Kulturnettverket Hedmarken

Bli med og tren på Espern, Hamars populære treningssenter! Mandag 21.08.17 starter det opp igjen med instruktører på gruppetimer og oppsett av individuelt treningsprogram (må bestilles på liste bakerst i registreringspermen). Nytt av høsten: Det blir ny instruktører begge dager; Jørgen Skog på mandager og Marius Fauskerud på onsdager. Sosial samling; etter hver trening har … les mer.

Golf- avslutning for sesongen på Atlungstad

Aktiviteter Aktuelt Hedmarken I regi av Kulturnettverket Hedmarken

Golf som terapi, samarbeid mellom Kulturnettverket og Atlungstad, tirsdager kl. 11- 13. Nå er utesesongen over for i år, og det ble markert med pizza og sosialt samvær på siste trening. Deltagerne melder om en god sesong med mye engasjement, latter, mestringsfølelse og sosialt samvær. Atmosfæren på Atlungstad oppleves inkluderende, og profesjonelle instruktører og frivillige bidrar … les mer.

Referat fra foredrag med Ingvard Wilhelmsen 07.11.16

Aktiviteter Aktuelt Hedmarken I regi av Kulturnettverket Hedmarken Internt på SIHF Sanderud

Kulturnettverket arrangerte foredrag med Wilhelmsen; sjef i eget liv. Wilhelmsen er  lege og spesialist i psykiatri og indremedisin, og kjent fra bøker og foredrag «konge i eget liv» og «det er ikke mer synd på deg enn andre», som er et oppgjør med offerrollen og vrangforestillinger om egen helse. Han er en populær foredragsholder, som presenterer alvorlige … les mer.

Oppsummering av motivasjonskampanje på Espern

I regi av Kulturnettverket Hedmarken

Det var 18 stk som deltok i motivasjonskonkurransen på Espern som ble avsluttet 9. desember 2015. Gratulerer med super innsats!! Alle deltagerne fikk premie: Alle som hadde deltatt 10 ganger eller mer fikk drikkeflaske og treningshåndkle. I tillegg trakk vi refleksvester, treningshåndkler, gavekort kr 300,- på CC Stadion og et par joggesko (gavekort kr 1000,- på XXL). … les mer.