Kalender 2017, Hedmarken

Aktiviteter I regi av Kulturnettverket Hedmarken

Aktivitetskalender 2017, Hedmarken Her er en oversikt over aktiviteter og arrangementer i regi av kulturnettverket. Klikk på hvert enkelt arrangement for å se invitasjonen (gjelder de med strek under). De er åpne for alle som har tilknytning til kommunalt tjenestetilbud psykisk helse i Hamar, Løten, Elverum, Ringsaker, Stange og Trysil, tilknytning til Sanderud, DPS Hamar/ Elverum eller … les mer.

Fjelltur med overnatting på Pellestova

Aktiviteter Aktuelt Hedmarken I regi av Kulturnettverket Hedmarken I regi av Kulturnettverket Sør-Hedmark Internt på SIHF Sanderud Sør- Hedmark

Vi vil i år, som i fjor og året før der, ønske velkommen til fjelltur med overnatting på Pellestova ved Hafjell. Dato: Gruppe 1: 13.- 14. september 2017 Gruppe 2. 14.- 15. september 2017 Turen er åpen for alle med tilknytning til Kulturnettverket gjennom kommunale tjenester eller SIHF Sanderud. Påmelding sendes samlet fra hver kommune/ … les mer.

Golf på Atlungstad, utesesong 2017

Aktiviteter Aktuelt Hedmarken I regi av Kulturnettverket Hedmarken Internt på SIHF Sanderud

Utesesongen for golf på Atlungstad starter 2. mai 2017, og varer fram til 3. oktober 2017. Tirsdager kl. 11-13. Sommerferie 4.07- 08.08.17. Oppstart etter sommerferie 15. august. Golf passer for alle, er morsomt, engasjerende og sosialt :-) Klikk her for å lese mer. Tilbudet er et samarbeid mellom golf som terapi, Atlungstad golf og enhet kultur og … les mer.

Trening på Espern sommeren 2017

Aktiviteter Aktuelt Hedmarken I regi av Kulturnettverket Hedmarken Internt på SIHF Sanderud

Hei dere som bruker treningstilbudet på Espern gjennom Kulturnettverket. Her kommer en oversikt over treningsmuligheter i sommer: dere kan trene til de samme tidene på mandager og onsdager gjennom hele sommeren, og registrere dere inn i boka i resepsjonen som vanlig. Mandag; Det blir ikke spinning og saltrening fra og med 26.06.17 til og med … les mer.

Referat fra foredrag med Ingvard Wilhelmsen 07.11.16

Aktiviteter Aktuelt Hedmarken I regi av Kulturnettverket Hedmarken Internt på SIHF Sanderud

Kulturnettverket arrangerte foredrag med Wilhelmsen; sjef i eget liv. Wilhelmsen er  lege og spesialist i psykiatri og indremedisin, og kjent fra bøker og foredrag «konge i eget liv» og «det er ikke mer synd på deg enn andre», som er et oppgjør med offerrollen og vrangforestillinger om egen helse. Han er en populær foredragsholder, som presenterer alvorlige … les mer.

Oppsummering av motivasjonskampanje på Espern

I regi av Kulturnettverket Hedmarken

Det var 18 stk som deltok i motivasjonskonkurransen på Espern som ble avsluttet 9. desember 2015. Gratulerer med super innsats!! Alle deltagerne fikk premie: Alle som hadde deltatt 10 ganger eller mer fikk drikkeflaske og treningshåndkle. I tillegg trakk vi refleksvester, treningshåndkler, gavekort kr 300,- på CC Stadion og et par joggesko (gavekort kr 1000,- på XXL). … les mer.