Aktivitetskalender 2018, Hedmarken

Aktiviteter I regi av Kulturnettverket Hedmarken

Aktivitetskalender 2018, Hedmarken Her er en oversikt over aktiviteter og arrangementer i regi av kulturnettverket. Klikk på hvert enkelt arrangement for å se invitasjonen (gjelder de med strek under). Det vil komme flere arrangmenter og datoer etter hvert som de er klare. De er åpne for alle som har tilknytning til kommunalt tjenestetilbud psykisk helse i Hamar, … les mer.

Kulturnettverkets seminarprogram 01.02.18

Aktiviteter Aktuelt Hedmarken I regi av Kulturnettverket Hedmarken

Vi inviterer til lunsjseminar 01.02.18 kl. 10.30- 14.30. Tema: recovery/ bedringsprosesser. Foredragsholder: Per Anders Nordengen, en av landets mest etterspurte foredragsholdere. Paneldebatt etterpå, ledet av Tor Inge Martinsen. Klikk her for å se hele invitasjonen. Velkommen! Seminaret er et samarbeid mellom Sagatun Brukerstyrt Senter, Fylkesmannen i Hedmark og Kulturnetterverket.

Bli med ut i vinteren på Budor 2018

Aktiviteter Aktuelt Hedmarken I regi av Kulturnettverket Hedmarken I regi av Kulturnettverket Sør-Hedmark Sør- Hedmark

Velkommen til kulturnettverkets årlige dager på Budor. For 2018 er datoene:  26. januar, 16. februar og 16. mars kl. 11- 14. Her kan du kjøre slalom, snowboard, kjelke i egen kjelkebakke, snowtube i egen bakke, gå på langrenn og grille i lavoen. Gratis heiskort og lån av utstyr. Klikk her for å lese hele invitasjonen :-)       … les mer.

Golf starter opp igjen 09.01.18

Aktiviteter I regi av Kulturnettverket Hedmarken

Innesesong for golftilbudet starter opp igjen 9. januar 2018, i to golfsimulatorer på Espern Aktivitetspark i Hamar. Hver tirsdag kl. 11-13. Åpent for alle som vil være med, du trenger ingen forhåndskunnskaper om golf. Frivillige fra golfklubben instruerer deg. Velkommen! Klikk her for mer informasjon :-)

Interkommunale kulturkvelder

Aktiviteter I regi av Kulturnettverket Hedmarken

Siste onsdagen hver måned arrangeres det kulturkvelder for på tvers for de som bor i Løten, Hamar, Elverum, Stange og Ringsaker kommune. Kulturkveldene våren 2018: 31.01.18, Hamar 28.02.18, Løten 21.03.18, Elverum 25.04.18, Stange 28.05.18, Hamar og Ringsaker, Bowling 1

Fiskeuke på Bergsjøen

I regi av Kulturnettverket Hedmarken

Hver vår møtes vi på Bergsjøen i slutten av mai.  Stange jeger- og fiskeforening bistår oss med på å ta inn garn og kuper, veileder oss i stangfiske, bearbeiding av fisken og svarer på alt vi vil vite om fisk og fisking. Følg med, mer informasjon kommer.